Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута

...
Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута
Коментари Харесай

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория

 Баба за образец се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута огромната звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна на памперси, хранене, приспиване и разходки - нищо не може да се опре на баба Гло. 

Малката Галина, която е кръстена на нея, е щастливо бебе. Цялото семейство й отделя доста внимание и детенцето пораства в обич и естетика. " Все още не мога да осъзная и схващам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, макар нашите напълно разнообразни проекти. Това обаче е голяма, неописуема наслада. Наистина внучетата се обичат повече, в сравнение с децата, споделям го най-откровено “, споделя щастливата млада баба. 

Причината певицата да се отдаде на ежедневни грижи за дребната Галина е, че дъщеря й Симона стремително се завръща в музикалния шоубизнес. Младата майка още веднъж е на сцената единствено три месеца след раждането на бебето. В съвършена форма и с нови планове, Загорова е решила да съчетава майчинството с уговорките, с цел да не губи позициите си. 

Слуховете носят, че сега половинката й и татко на бебето Даниел е без работа и сигурни приходи и фамилният бюджет пада на плещите на Симона. Талантливата певица нямала срещу да се грижи за богатството на фамилията, а и обичаният й захванал бизнес, който сега развива. 

Освен многото задължения и пътувания, Симона е решила скоро да запише и нови прoекти. Въпреки че години наред се опитваше да избяга от nопфопка, с цел да не я съпоставят със звездната й майка, бъдещите и части ще са точно от този род, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР